Zeer succesvol event! - Oostenburg

Zeer succesvol event!

Datum: 17 september 2020

Op zaterdag 5 september was de Werkspoorhal omgetoverd tot een levendige ontmoetingsplek. Zo’n 150 belangstellenden zijn langsgekomen om meer te weten te komen over de projecten op Oostenburg.

Er werd meer verteld over de nieuwe stadswijk Oostenburg en de modelwoning was te bezichtigen. Het geraamte van de hal was aangekleed met intieme zitjes, groene planten, informatie punten en plekken voor persoonlijke gesprekken.

Opgetekend ter plekke:

Een jonge vrouw viel voor de gehele wijk: “Dit is top! Dit wil ik”

Een seniore dame gaf aan dat ze erg te spreken was over wat een slimme woning kan betekenen voor haar veiligheid. “Ik krijg hier kriebels van”, zei ze.

Zie jij jezelf wonen in deze buurt?

Binnenkort krijgt ook de Werkspoorhal een nieuw uiterlijk. Er komt een glazen behuizing omheen. Aan de voor- en achterzijde komen grote schuifdeuren. Straks kan er van alles worden georganiseerd; foodtruckfestivals, kunstexposities of misschien zelfs een ijsbaan! Teamleider ontwikkeling Sander van der Wolf: “In deze wijk moeten de bewoners eigenlijk alles op hun eigen terrein kunnen terugvinden. Dus ook een plek waar van alles wordt georganiseerd voor de buurt.”

Wilt u ook een bezoekje brengen aan de modelwoning en de Werkspoorhal? Boek uw privé-tour hier

Partners