Webinar donderdag 28 mei - Oostenburg

Webinar donderdag 28 mei

Om 20:00 uur Datum: 25 mei 2020

Dit keer gaat Gerwin de Vries, eigenaar van Flux Landschapsarchitecten, u met plezier vertellen over hoe de groene oases midden in de stad tot stand zijn gekomen.

De webinars over Oostenburg worden goed bezocht. Voor ons alle reden om er nog één te organiseren. Er is zo veel te vertellen over deze unieke plek in het centrum van Amsterdam. Bent u er donderdag 28 mei (weer) bij om 20.00 uur?

Dit keer gaat Gerwin de Vries, eigenaar van Flux Landschapsarchitecten, u met plezier vertellen over hoe de groene oases midden in de stad tot stand zijn gekomen.

Een tipje van de sluier

Diverse gebouwen op Oostenburg hebben een groen dak of een weelderige binnentuin. Daardoor geniet u nog meer van een nieuwbouwwoning op Oostenburg. Immers, het groen haalt CO2 uit de lucht, vangt water op én houdt de omgeving koel bij zomerse temperaturen. De binnentuinen zijn bovendien een fantastische plek om buren te ontmoeten, vrienden en familie te ontvangen of even in stilte te genieten van het fantastische uitzicht over het water en de binnenstad van Amsterdam.

De groene daken hebben allemaal een unieke functie: bij het ene staat urban farming centraal, bij het andere ravotten in een ecologisch speellandschap en bij een derde de exclusieve dakbar met natuurlijke terrassen.

Hoe wat waar?

Na een korte introductie geven we Gerwin het woord. Terwijl u lekker met wat drinken op de bank zit, neemt hij u mee op een groene reis door Oostenburg. Er is ook gelegenheid om vragen te stellen aan de landschapsarchitect en de ontwikkelaar.

‘Treffen’ wij u op donderdag 28 mei tussen 20:00 en 21:00 uur? Meld u even aan. Dat kan via onderstaande link. https://register.gotowebinar.com/register/6839163942406457356

Partners