Webinar donderdag 18 juni - Oostenburg

Webinar donderdag 18 juni

18 juni om 2:00 uur Datum: 12 juni 2020

Oostenburg is volop in beweging. Plannen worden uitgewerkt, de bouw is in volle gang en nieuwbouwprojecten zijn in verkoop. Kent u De Admiraal al?

Oostenburg is volop in beweging. Plannen worden uitgewerkt, de bouw is in volle gang en nieuwbouwprojecten zijn in verkoop. Kent u De Admiraal al? Daar gaan we volgende week donderdag een webinar voor organiseren. Sluit u 18 juni van 20.00 tot 21.00 uur (weer) gezellig aan.

Wat gaan we vertellen?

De webinars van Oostenburg worden altijd goed bezocht. Dat maakt dat we ze met plezier blijven geven. Dit keer hebben we Chris Zwiers en John Bosch van OZ Architects uit Amsterdam uitgenodigd om u meer te vertellen over de architectuur. Ook vertellen we meer over de locatie, de faciliteiten en het aanbod van appartementen.

Een klein tipje van de sluier

De Admiraal ligt tussen Roest, de Van Gentdthallen en het INIT hotel. Een bijzondere plek waarvandaan u zo naar de Wittenburgergracht en de Oostenburgergracht wandelt. Het kopergroen beton geeft De Admiraal een bijzondere uitstraling.

De verkoop is al gestart, maar er zijn nog prachtige appartementen beschikbaar. Van een penthouse tot een tweekamerappartement van 51 m². De koopappartementen van De Admiraal liggen op de 10e tot en met de 17e verdieping, waardoor u altijd verzekerd bent van een schitterend uitzicht op Amsterdam.

Tot donderdag?

‘Treffen’ wij u op donderdag 18 juni tussen 20.00 en 21.00 uur? Meld u even aan. Dat kan via onderstaande link: https://register.gotowebinar.com/register/6405512158737636619