Van retail tot tandartsenpraktijk: Oostenburg heeft alles - Oostenburg

Nieuw op Oostenburg: Tandartsenpraktijk Oostenburg

Datum: 2 september 2022

Van retail tot tandartsenpraktijk: Oostenburg heeft alles

Op Oostenburg wonen betekent alles binnen handbereik: wonen, retail, kantoren, horeca. Daar voegen we nu ook gezondheidszorg aan toe, met Tandartsenpraktijk Oostenburg, aan de Oostenburgermiddenstraat.

VORM en Tandartsenpraktijk Oostenburg ondertekende onlangs de huurovereenkomst voor de realisatie van de praktijk in De Bloem, eigendom van Syntrus Achmea Real Estate & Finance. “Het vestigen van een tandartsenpraktijk in de plint van gebouw De Bloem is onderdeel van de ontwikkelstrategie van VORM om Oostenburg een levendige mixed-use locatie te maken voor bewoners en omwonenden”, vertelt Martinette van der Pol van VORM.

Voor de ervaren eigenaren Kilic en Tekin van Tandartsenpraktijk Oostenburg is dit inmiddels hun vierde locatie waarin zijn hun filosofie van de praktijk ten uitvoer gaan brengen: “Een persoonlijke praktijk in een vriendelijke en zorgzame omgeving die gericht is op excellentie.“

De praktijk opent haar deuren in het najaar van 2022.

 

Oostenburg is straks een bruisende wijk met 1.800 woningen. De plek om uw onderneming te laten floreren. Winkels, horeca of een sportclub? In Oostenburg is ruimte. Is dit ook iets voor uw onderneming? Lees hier meer over de commerciële ruimtes op Oostenburg.

Partners