Tune in! Live nieuwbouw show op 20 juni - Oostenburg

Tune in! Live nieuwbouw show op 20 juni

Datum: 18 juni 2020

Zaterdag 20 juni: nieuwbouw kijken tijdens talkshow op Amsterdam Woont. De ontwikkelaars van Oostenburg zijn ook aanwezig om live in gesprek te gaan met luisteraars!

Niets gaat boven een ervaring ter plekke, ook als je op zoek bent naar een nieuwbouwwoning. Maar in tijden van coronamaatregelen zijn open dagen minder vanzelfsprekend.

De nieuwbouwsite amsterdamwoont.nl biedt daarom een alternatief: de Amsterdamse Nieuwbouwdag Online. Op zaterdag 20 juni kun je vanaf 20.00 uur via https://www.amsterdamwoont.nl/nieuwbouwdag/ een talkshow bekijken met deskundigen en video-impressies van projecten in Amsterdam en regio. Zo kun je virtueel allerlei projecten bezoeken. Tijdens de uitzending kun je via een live chat bovendien in gesprek met de aanbieders.

Het programma wordt opgenomen in de studio van AT5. De presentatie is in handen van Susanne Heering, bekend van onder meer de AT5-serie Bouw Woon Leef. Zij ontvangt in de talkshow nieuwbouwmakelaar Eefje Voogd en financieel specialist Maarten Bouwman van de Rabobank.

De uitzending begint om 20.00 uur en is te bekijken via amsterdamwoont.nl/nieuwbouwdag