Inntel hotels - Oostenburg

Inntel hotels

Inntel Hotels Amsterdam Landmark is gevestigd aan de VOC-kade. Het wordt het achtste hotel van de Inntel Hotels groep en de tweede vestiging in Amsterdam. Het eerste hotel gevestigd ligt aan de Nieuwezijds Kolk.

Het nieuwe 4-sterren hotel, Inntel Hotels Amsterdam Landmark, telt 16 verdiepingen en is gevestigd aan de VOC-kade. Gasten kunnen hier ontspannen, overnachten, dineren en (zakelijke) events organiseren. Het hotel biedt 306 stijlvolle kamers, 3 multifunctionele meeting rooms, een wellness club en Bar & Brasserie Werkspoor.

Het design van Inntel Hotels Amsterdam Landmark is geïnspireerd op het rijke industriële verleden van de omgeving. Er wordt zichtbaar gebruik gemaakt van stoere en robuuste materialen zoals beton en metaal. In de lobby is zelfs een levensgroot geel kraanhuisje geplaatst. Ook de naam Bar & Brasserie Werkspoor refereert aan de voormalige fabriek van Werktuigen en Spoorwegmateriaal.

Inntel Hotels Amsterdam Landmark biedt in de bruisende metropool ook een oase van rust. Alle locaties van Inntel Hotels hebben een sterke focus op wellness. Dat resulteert in een wellness centre dat is voorzien van een infinity pool, Turks stoombad, Finse sauna en massageruimte. Daarnaast beschikken de luxe kamertypes over een spa bad en sauna.

Inntel Hotels Amsterdam Landmark is het achtste hotel van de Inntel Hotels groep en de tweede locatie in Amsterdam. Inntel Hotels Amsterdam Centre ligt in het hart van de stad op 5 minuten loopafstand van het Centraal Station (Nieuwezijds Kolk 19).

Bekijk ook de website van Inntel Hotels.

 

Vergelijkbare berichten

Partners