De Vijzel - Oostenburg

De Vijzel

100% uitverkocht!

De Vijzel is uitverkocht!

De Vijzel is een stoer gebouw van vijf verdieping. Er worden zestien appartementen (circa 50 m2), drie maisonettes (49 m2) één penthouse (100 m2) gerealiseerd.
Het gebouw heeft een industriële uitstraling en een duurzaam karakter. Het is energieneutraal en gebouwd met gebruik van circulaire materialen

U heeft een wijds uitzicht over de Wittenburgervaart en de binnenstad van Amsterdam. De binnentuin vormt een groen rustpunt in de grootsteedse omgeving die Oostenburg is.

Lees verder
De Vijzel. Industrieel karakter

De Vijzel is een stoer gebouw van vijf verdieping met een moderne industriële uitstraling. Er worden zestien appartementen (circa 50 m2), drie maisonettes (49 m2) en één penthouse (100 m2) gerealiseerd.

Het gebouw heeft een weids uitzicht over de Wittenburgervaart en de binnenstad van Amsterdam. Wonen op Oostenburg heeft een unieke eilandsfeer: midden in de stad, maar ook een wereld op zichzelf met een rijke geschiedenis sinds de zeventiende eeuw, toen de schepen van de VOC hier afmeerden.

De eenentwintig nieuwbouwwoningen in De Vijzel hebben een hoog afwerkingsniveau: de plafonds zijn gestuct, de wanden sausklaar. Zo kunt u na de oplevering snel verhuizen. De verdiepingshoge ramen beloven veel lichtinval. Een luxe keuken en chic sanitair maken uw woonplezier compleet.

Duurzaamheid is een kenmerkende eigenschap van De Vijzel. Zo is het beton in de dragende constructie gemaakt van gevijzelde hergebruikte materialen. Daardoor is De Vijzel een voorbeeld van circulair bouwen.
Bovendien is uw nieuwbouwwoning in De Vijzel energieneutraal. Dat is mogelijk dankzij de zonnepanelen op het dak, de warmteterugwininstallatie en de natuurlijke bronnen voor warmte, koeling en energie.

Wist u dat een gemiddelde nieuwbouwwoning een energieprestatiecoëfficient van 0.4 heeft? De Vijzel scoort 0. U woont en leeft duurzaam, met een minimale ecologische voetafdruk.

Is het mooi weer? Geniet dan van het betere buitenleven op uw eigen balkon. Het meet minimaal twaalf vierkante meter. Of neem plaats in de binnentuin, een groene stadsoase waar u uw medebewoners ontmoet of een moment van rust pakt.

Vergelijkbare projecten

Partners