De Pauwel - Oostenburg

De Pauwel

100% uitverkocht!

De Pauwel is uitverkocht!

Aan de voorzijde bruist het stadsleven, aan de achterzijde sluimert een groene oase: nieuwbouwwoningen in De Pauwel bieden alles wat Oostenburg zo’n prettige woonomgeving maakt.

De appartementen in De Pauwel komen dichtbij de leukste winkeltjes, de lekkerste restaurants en de beste barretjes. Maar u kunt er ook tot rust komen als u zich terugtrekt in de binnentuin van De Stadswerf.

Dankzij de unieke ligging boven de ingang van de centrale parkeergarage en het vele glas baadt uw nieuwbouwwoning in De Pauwel in het daglicht. Parkeren kan onder het gebouw.

Eigenlijk heeft dit gebouw maar één nadeel: er zijn slechts drie appartementen beschikbaar…

Lees verder
De Pauwel. Een oase in de stad

Oostenburg was eeuwenlang het centrum van de handel en de industrie in Amsterdam. Hier meerden de schepen van de VOC af om hun kostbare ladingen te lossen, hier werden machines en locomotieven gebouwd.

Nu wordt Oostenburg een woonwijk waar Amsterdam nog echt Amsterdam is: stoer, avontuurlijk en charmant.

In het hart van Oostenburg realiseert VORM een gebouw met drie appartementen: De Pauwel. U kunt kiezen tussen appartementen van 78 m2 en een penthouse van 149 m2. De appartementen hebben een ruime woonkamer met een open keuken, twee royale slaapkamers en een badkamer met luxe sanitair. Het penthouse heeft daarnaast twee buitenruimtes, en u kunt zelfs het dak laten inrichten als terras.

De Pauwel telt slechts drie appartementen: de schaal is klein, dus de mogelijkheden zijn groots.

We hebben er plezier in om uw nieuwe appartement op te leveren zoals u dat wilt. Daarom bieden we u verschillende opties voor de afwerking van uw keuken en badkamer. Het ontwerp, de invulling met de tegels, het sanitair en de kranen: onze interieurarchitecten denken graag met u mee als u daar prijs op stelt.

Op deze website informeren we u in een vroeg stadium over dit bijzondere project. Dat betekent dat de planning nog niet tot op de dag bekend is. Gaat u er vooralsnog vanuit dat u eind 2020 kunt beschikken over uw appartement in De Pauwel.

Wilt u een bericht ontvangen zodra er meer details bekend zijn? Schrijf u in voor de nieuwsbrief over Wonen op Oostenburg.

Vergelijkbare projecten

Partners