De Hout - Oostenburg

De Hout

100% uitverkocht!

De Hout is uitverkocht!

Aan de Wittenburgervaart verrijst een duurzaam grachtenpand: De Hout. De naam verwijst naar de houten gevel van dit verfijnde gebouw, maar ook naar de Houtgracht.

De Hout is kleinschalig: het gebouw telt slechts vier bijzondere woningen: loft, studio, maisonnette en grachtenpand. Oppervlaktes variëren van 43 tot 177 m2

Het goede buitenleven proeft u op uw eigen balkon of in de gezamenlijke binnentuin.

Lees verder
De Hout. Duurzaam grachtenpand

Aan de Wittenburgervaart verrijst een duurzaam grachtenpand: De Hout. De naam verwijst naar de houten gevel en houten constructie van dit verfijnde gebouw, maar ook naar de Houtgracht. De Hout is kleinschalig: het gebouw telt slechts vier bijzondere woningen: loft, studio, maisonnette en grachtenpand. Zo krijgt het gebouw een exclusief karakter; hier wonen mogen we gerust een buitenkans noemen.

De Hout staat op een unieke plek: midden in Amsterdam, met alle voorzieningen dichtbij, maar met de unieke sfeer van een eiland in de stad.
Wonen aan het water geeft een gevoel van ruimte en vrijheid. U ervaart dat ook als u tijd doorbrengt op uw eigen balkon: wat een uitzicht over de Wittenburgervaart en het IJ.

De oppervlaktes van de nieuwbouwwoningen op deze unieke locatie variëren van 43 tot 177 m2.

De vier woningen in De Hout zijn perfect afgewerkt. Er is een luxe keuken voor u aangelegd en chic sanitair geselecteerd voor de badkamer en het toilet.
De deuren en kozijnen zijn gemaakt van duurzaam hout. Om het u gemakkelijk te maken, en te zorgen dat u snel na de oplevering uw intrek in uw nieuwe huis kunt nemen, zorgen onze vakmensen dat de plafonds gestuct zijn en de wanden sausklaar.

U hoeft zich geen zorgen te maken over uw ecologische voetafdruk, want De Hout is buitengewoon zuinig met energie. De bekende energieprestatiecoëfficient (EPC) bedraagt slecht 0,2, terwijl een nieuwbouwwoning anno 2020 gemiddeld 0.4 scoort.
Wat maakt het verschil? De combinatie van slimme installaties en eigentijdse oplossingen zoals zonnepanelen, warmte-koude-opslag in de bodem onder De Hout, isolatiematerialen en energiewinning uit ventilatielucht en warm douchewater.

Vergelijkbare projecten

Houtrak
Project Oostenburg

Houtrak

Lees verder
De Keizer
Project Oostenburg

De Keizer

Lees verder
De Vijzel
Project Oostenburg

De Vijzel

Lees verder

Partners