De Admiraal - Oostenburg

De Admiraal

100% uitverkocht!

De Admiraal is uitverkocht!

De Admiraal is een opvallende woontoren met veertien verdiepingen. Dankzij de hoogte geniet u van een ongeëvenaard uitzicht over het water en de binnenstad.

De bovenste vier lagen bieden plaats aan 24 appartementen en vier penthouses, waarvan de afmetingen variëren van 50 tot 120 m2.
De afwerkings is eveneens van hoog niveau. Wilt u advies over de inrichting? Interieurdesigner Mariska Jagt verrast u gegarandeerd met haar ideeën over stoffering en meubilair.

Lees verder
De Admiraal. Op grote hoogte

De Admiraal is een opvallende woontoren met veertien verdiepingen. Dankzij de hoogte geniet u van een ongeëvenaard uitzicht over het water en de binnenstad. Het daglicht kan vrijelijk naar binnen stromen dankzij de verdiepinghoge ramen.

De bovenste vier lagen bieden plaats aan 24 nieuwbouwwoningen, middenin Amsterdam: appartementen en vier penthouses, waarvan de afmetingen variëren van 51 tot 135 m2.
De afwerking is van hoog niveau. Wilt u advies over de inrichting? Interieurdesigner Mariska Jagt inspireert u gegarandeerd met haar ideeën over stoffering en meubilair.

Uw nieuwbouwwoning in De Admiraal wordt zodanig afgewerkt dat u na de oplevering meteen kunt verhuizen: de plafonds zijn gestuct, de wanden sausklaar. De luxe keuken, chic sanitair en slimme elektronica maken het wonen nog plezieriger.

U kiest voor duurzaam leven als u een appartement koopt in De Admiraal. Het gebouw behaalt een indrukwekkende 0 als energieprestatiecoëfficient (EPC), terwijl 0,4 de norm is voor nieuwbouwwoningen.

Dankzij eigentijdse technieken om energie te besparen zoals slimme installaties, zonnepanelen, warmte-koude-opslag in de bodem onder het gebouw en isolerend glas is uw woning zeer milieuvriendelijk én houdt u de energierekening plezierig laag.

De Admiraal staat aan de VOC-kade, een schitterende plek aan het water. Met de sfeer van een eiland, en toch middenin Amsterdam.
De kade wordt een plek waar u, de Amsterdammers en bezoekers uit de hele wereld elkaar ontmoeten. Want wie wil hier niet wandelen, fietsen, zwemmen of varen?
Eigenzinnige horecagelegenheden, voorzieningen aan het water en de Werkspoorhal geven Oostenburg een creatieve sfeer. Hier staat het stadsleven in bloei.

Vergelijkbare projecten

Partners