Ontdek Oostenburg Event - Aanpassing Pre Sale proces De Prins. - Oostenburg

Ontdek Oostenburg Event

Aanpassing Pre Sale proces De Prins. Datum: 3 september 2020

Zaterdag 5 september stond de Pre-sale voor De Prins gepland. Wegens overweldigende belangstelling en de grote hoeveelheid aanmeldingen, vinden wij het onverantwoord om mensen in een lange wachtrij te laten wachten voor het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

We hebben daarom besloten de inschrijving digitaal te gaan doen om de veiligheid met betrekking tot COVID-19 zoveel mogelijk te kunnen waarborgen én om iedereen gelijke kansen te bieden. De daadwerkelijke inschrijving voor de Pre Sale zal plaatsvinden op donderdag 10 september om 09:00 uur. Informatie over hoe dit precies in z’n werk gaat leest u hieronder.

Het event op zaterdag 5 september gaat uiteraard gewoon door en u bent van harte welkom in de Werkspoorhal tijdens het tijdvak waarvoor u zich reeds heeft aangemeld. Op deze dag kunnen wij u alles vertellen over het beschikbare aanbod. Tevens kunnen wij u uitgebreid uitleggen hoe het aangepaste pre-sale proces in z’n werk gaat. Ook heeft u de mogelijkheid om de modelwoning te bekijken. De Werkspoorhal is zo ingedeeld dat u makkelijk en op een veilige manier toegang heeft tot de beschikbare informatie. Er zullen maximaal 50 mensen per tijdvak aanwezig zijn.

Toelichting Pre Sale

Na het Oostenburg Event, starten we op donderdag 10 september 2020 daadwerkelijk met de Pre Sale van De Prins. Om 09:00 uur zullen wij het digitale Pre Sale loket openen. In ons proces speelt tijdsvolgorde een grote rol. Zodra het digitale Pre Sale loket opent, is het zaak om zo snel mogelijk de bevestiging van het door u ingevulde Pre Sale formulier in te zenden naar woningcoach@vorm.nl. Doe dat niet voor 09.00 uur! Bevestigingen van de Pre Sale formulieren die voor 09.00 uur binnenkomen nemen we niet in behandeling.

Het Pre Sale formulier kunt u terugvinden bij Informatie – Enquêtes in uw persoonlijke woningdossier van De Prins. Om toegang te krijgen tot uw woningdossier dient u zich eerst in te schrijven via wonenindeprins.nl/inschrijven/. In uw persoonlijke woningdossier kunt u dus op uw gemak het gehele Pre Sale formulier alvast invullen en uw voorkeuren voor uw favoriete woningen aangeven. Nadat u het Pre Sale formulier volledig heeft ingevuld, klikt u op verzenden. Nadat u het Pre Sale formulier heeft verzonden, ontvangt u hiervan per e-mail een bevestiging. Deze bevestiging mailt u vervolgens op donderdag 10 september 2020 om 09:00 uur naar woningcoach@vorm.nl.

Doet u mee met de Pre Sale en heeft u de bevestiging gemaild, dan zal VORM Sales & Finance vanaf vrijdag 11 september contact met u gaan opnemen om een kennismakingsgesprek met u in te plannen. De kennismakingsgesprekken zullen online plaatsvinden en starten op maandag 14 september 2020 om 09:00 uur. Aan het einde van het kennismakingsgesprek, wanneer een woning in De Prins haalbaar en betaalbaar voor u is, kunt u een woning reserveren of u opgeven als voorrangskandidaat.

Het hele proces kunt u in de flyer van het aankooptraject De Prins nog even op uw gemak teruglezen.

Aankomende zaterdag 5 september is dus een informatief Oostenburg event, waarbij u kennis kunt maken met de plannen op Oostenburg, verdere vragen kunt stellen over het Pre Sale proces van De Prins en u kunt kennis te maken met de makelaar en de ontwikkelaar. De Oostenburg maquette zal ook aanwezig zijn en brochures zijn verkrijgbaar. De brochure van De Prins is eveneens beschikbaar. Wij adviseren u in te schrijven voor een tijdvak om zodoende te voorkomen dat u moet wachten totdat u het event kunt betreden (max. 50 personen). Inschrijven kan via de website.

Belangrijke informatie over een bezoek aan het PreSale Event:

n heel Nederland zijn extra maatregelen genomen om verspreiding van COVID-19 (Corona) tegen te gaan. De maatregelen zijn erop gericht dat mensen minder contact met elkaar hebben en dat mensen met klachten thuis blijven. Uiteraard werken wij hieraan mee. Wij vragen u dan ook om onderstaande maatregelen op te volgen:

  • Wij vragen u te wachten voor de ingang van het Apollo Hotel te Papendrecht en pas naar binnen te gaan op het tijdstip dat u het tijdsslot hebt gereserveerd;
  • U bent met maximaal 2 volwassen personen welkom. Dit dient u ook aan te geven wanneer u een tijdsslot wilt reserveren;
  • Bij ontvangst geven wij u geen hand en houden wij gepaste afstand (1,5 m).

Gezondheidsklachten

Wanneer u een tijdsslot hebt gereserveerd en klachten krijgt zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts, vragen wij u vriendelijk de reservering te annuleren. Ook wanneer onze medewerkers deze klachten hebben of krijgen worden zij gevraagd niet te komen. Zo beperken we samen de kans op besmetting zoveel mogelijk.

Tot zaterdag!

Partners