Online informatie-event Oostenburg - Oostenburg

Online informatie-event Oostenburg

Datum: 9 april 2020

Datum: 16 april 2020
Tijd: 20:00 uur
Locatie evenement: online

Persoonlijk afspreken is even niet mogelijk. Gelukkig zijn er andere manieren om met elkaar in contact te blijven. Bijvoorbeeld via een webinar. Een paar weken geleden organiseerden we er al één en dat was een succes. We nodigen u met plezier uit voor ons volgende ‘event’. Tijdens dit webinar wordt in woord en beeld een presentatie gegeven van De Admiraal, De Vijzel, De Susanna, De Keizer, De Hout en het toekomstig aanbod in De Prins.

Datum: donderdag 16 april: 20:00 – 21:00 uur
Duur: 30 minuten

Dit keer gaat één van de makelaars van Eefje Voogd in detail in op het beschikbare woningaanbod op Oostenburg. U krijgt meer informatie over de grootte van de woningen, ligging en afwerkingsmogelijheden. En heeft u vragen voor de projectontwikkelaar? Die kunt u gewoon stellen. Al meer dan 30 jaar wordt de expertise van Eefje Voogd gevraagd bij uiteenlopende (ver)nieuwbouw projecten in en rondom Amsterdam. Maak gebruik van deze kennis!

Kruipt u op donderdag 16 april om 20.00 uur achter de computer met een wijntje, kop thee of koffie? In een half uurtje praten u weer helemaal bij. Meld u aan als u erbij wilt zijn, dan sturen we vlak vóór aanvang van het webinar een e-mail met een link, zodat u kunt deelnemen.

Graag tot ‘ziens’ op donderdag 16 april!

Team Oostenburg