Online informatie-event Oostenburg - Oostenburg

Online informatie-event Oostenburg

Webinar op 7 mei Datum: 1 mei 2020

Datum: 7 mei 2020
Tijd: 20:00 uur
Locatie evenement: online

Donderdag 7 mei uur organiseren we weer een webinar. Dit keer hebben we het graag met u over de financiën. Wilt u lagere maandlasten of heeft u vragen over de overwaarde van uw huidige huis? Sluit dan aan om 20.00 uur! Ook als u meer wilt weten over het oversluiten van uw hypotheek of vragen heeft over de financiële mogelijkheden in algemene zin. Het webinar duurt tot 21.00 uur.

Een betrokken partij
Dit webinar wordt gegeven door de hypotheekspecialisten van VORM Sales en Finance, de eigen Hypotheekafdeling van de ontwikkelaars van Oostenburg (VORM en Steenwell). De hypotheekspecialisten zetten zich op alle mogelijke manieren in om uw woondroom te realiseren in combinatie met de meest passende hypotheek. Omdat de woningen op Oostenburg duurzaam gebouwd worden, is er de mogelijkheid om via VORM Sales & Finance een Duurzaamheidshypotheek af te sluiten. Dat kan financieel gezien heel interessant zijn.

Het programma
We vertellen u in een uur tijd meer over het aankoopproces en laten u zien wat de voordelen zijn om een hypotheek via VORM Sales & Finance af te sluiten. Aan de hand van een praktijkvoorbeeld van een appartement op Oostenburg schetsen we een uitgebreid en compleet beeld van de financieringsmogelijkheden. Natuurlijk is er alle gelegenheid tot het stellen van vragen aan de hypotheekspecialisten en de projectontwikkelaars.

Het vervolg
Wilt u na het webinar een persoonlijk hypotheekadvies? Dan kunt u na het webinar vrijblijvend een afspraak inplannen met één van de hypotheekspecialisten. Tijden het webinar vertellen we hoe u dat het beste kunt doen.

‘Treffen’ we u donderdag 7 mei om 20.00 uur? Meld u aan als u mee wilt doen!

Partners