Kom Oostenburg ontdekken na de zomervakantie. Zet zaterdag 5 september alvast in uw agenda! - Oostenburg

Kom Oostenburg ontdekken na de zomervakantie.

Zet zaterdag 5 september alvast in uw agenda! Datum: 21 juli 2020

Kom Oostenburg ontdekken na de zomervakantie. Start van de pre-sale van De Prins. Zet zaterdag 5 september alvast in uw agenda!

Meld u aan voor het Ontdek Oostenburg event van zaterdag 5 september. Als u kans wilt maken op uw eerste woningvoorkeur in de Prins, dan mag u hier niet ontbreken. Ook kunt u al uw vragen stellen over de Vijzel, de Hout, de Pauwel, de Keizer, de Susanna en de Admiraal. Ontdek uw droomwoning op Oostenburg!

Op 5 september van 10:00 – 13:00 uur is er een inloopochtend in de Werkspoorhal op Oostenburg. De ontwikkelaars en financieel specialisten van Vorm staan klaar om al uw vragen te beantwoorden over alle acht projecten. Ook begint de presale van De Prins. Wilt u als eerste uw woningvoorkeur in de Prins aangeven, kom dan naar het event om een kennismakingsgesprek met Vorm Sales and Finance te boeken.

De modelwoning op de blauwe bokken van de VOC kade is de hele ochtend open. Een unieke locatie voor een unieke modelwoning! Kom naar boven en ontdek het geweldige uitzicht en hoe de woningen van De Keizer er uit komen te zien.

Vanwege de Covid-19 maatregelen zullen wij maximaal 50 personen toelaten. Het is dus noodzakelijk van tevoren een tijdvak te reserveren via de volgende link.

Reserveer een tijdvak

Datum: zaterdag 5 september 10:00-13:00u.
Locatie: de Werkspoorhal

Tijdens dit Pre-Sale en informatie event zullen er video-opnames en foto’s worden gemaakt. Deze video-opnames en foto’s zullen door VORM worden gebruikt ten behoeve van promotiedoeleinde op de website en Social Media van het project Oostenburg. Met het verstreken van uw persoonsgegevens geeft u VORM toestemming voor de verwerking van deze gegevens in de door VORM gevoerde administratie. VORM zal uw persoonsgegevens vertrouwelijk behandelen en alleen gebruiken om u van informatie over het project Oostenburg te kunnen voorzien.

Partners