Inschrijven Commerciële ruimtes - Oostenburg

Commercieel Vastgoed

Inschrijven

Bent u ondernemer in horeca, retail of dienstverlening? Start een nieuw avontuur, onderneem op Oostenburg. Er zijn diverse commerciële ruimtes beschikbaar voor wie ambities en plannen heeft die het leven in de wijk mooier maken.

Er zijn nog een aantal units beschikbaar. Download hieronder de informatiebrochure per unit.

Belangstelling? Vul vandaag nog het onderstaande contactformulier in en u hoort snel van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ligging

De commerciële units liggen middenin het bruisende Oostenburg in Amsterdam Centrum. Een mooie groene omgeving met fraaie diverse architectuur, een bruisende vibe en een creatieve industriële cultuur. De locatie ligt zeer centraal in de stad. Op korte fiets- en wandelafstand ligt de Czaar Peterstraat, het centrum en het station. Oostenburg is ook vooral bekend vanwege de Werkspoorhal welke eind 2022 klaar zal zijn en waar regelmatig exposities, markten en festivals kunnen worden gehouden.

Bereikbaarheid

Met het openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar. De bushalte en metrolijn geven goede verbinding met Centraal Station. Op loopafstand van het gebouw zijn haltes van de trams 7, 10, de IJ-tram, alsmede buslijn 32, deze zijn goed te bereiken.

Het Centraal Station en Station Sloterdijk zijn goed bereikbaar per fiets of per auto. Het gebouw De Admiraal is vanaf de Ringweg A10 via de afslag S114 en de Piet Hein tunnel gemakkelijk en snel bereikbaar van buiten de stad. Ook vanuit het centrum, via de Piet Heinkade, de Wittenburger- en Oostenburgergracht of via de Sarphatistraat, is het Oostenburgereiland eenvoudig te bereiken.

Opleveringsniveau

De bedrijfsruimten worden opgeleverd in huidige casco staat. In nader overleg met verhuurder Syntrus Achmea Real Estate kunnen de bedrijfsruimten naar eigen ideeën en wensen worden afgebouwd. Ter inspiratie heeft VORM per unit indelingsvarianten ontworpen om te laten zien op welke wijze de bedrijfsruimten kunnen worden afgebouwd en ingericht.

Parkeren

Parkeren is mogelijk in de Q-park of op de openbare weg zijn enkele zwerfplekken.