Financiering - Oostenburg

Financiering

Het voordeel van de Duurzaamheidshypotheek

De woningen op Oostenburg zijn gebouwd met duurzame materialen en zuinig met energie. Daardoor heeft u recht op een bijzondere financieringsvorm: de Duurzaamheidshypotheek.

Heeft u interesse in een nieuwbouwwoning op Oostenburg? Dan adviseren wij u in gesprek te gaan met de hypotheekspecialisten van VORM Sales & Finance. Zij zijn ‘dedicated consultants’, zij begeleiden u prettig, persoonlijk en professioneel bij het afsluiten van uw hypotheek.

Rekenvoorbeeld

Rekenvoorbeeld Starters

Sunny en Tamara

Lees verder
Rekenvoorbeeld Huurders

Patrick en Daisy

Lees verder
Rekenvoorbeeld Latere Leeftijd

Peter en Andrea

Lees verder

Heeft u belangstelling voor een nieuwbouwwoning op Oostenburg? Dan adviseren wij u in gesprek te gaan met de hypotheekspecialisten van VORM Sales & Finance. Zij zijn ‘dedicated consultants’, zij begeleiden u prettig, persoonlijk en professioneel bij het afsluiten van uw hypotheek.

De woningen op Oostenburg zijn gebouwd met duurzame materialen en zuinig met energie. Daardoor heeft u recht op een bijzondere financieringsvorm: de Duurzaamheidshypotheek.

Dankzij eigentijdse technieken om energie te besparen zoals slimme installaties, zonnepanelen, warmte-koude-opslag in de bodem onder het gebouw en isolerend glas is uw woning zeer milieuvriendelijk én houdt u de energierekening plezierig laag.

Voordelen nieuwbouw

  1. Onderhoudsvrij

Alles aan uw nieuwe huis is nieuw en fris. Daardoor heeft uw huis de eerste vijf jaar nauwelijks of geen onderhoud nodig. Dit gemak is mede te danken aan de materiaalkeuze.

  1. Op maat

Op vele manieren kunt u van een nieuwbouwwoning echt úw huis maken.
Door mee te praten over het ontwerp, een andere indeling kiezen en opties laten uitvoeren.

Meepraten over het ontwerp, een andere indeling kiezen en opties laten uitvoeren.

  1. Comfortabel

Uw nieuwbouwwoning is goed geïsoleerd tegen kou en hitte en voldoet aan de strengste wettelijke eisen voor geluidsisolatie.
Hetzelfde geldt voor de luchtkwaliteit en ook bouwkundig voldoet uw nieuwbouwwoning aan de nieuwste wettelijke eisen.

  1. Garantie

Minder risico op een faillissement. Schadeloosstelling bij een faillissement van de aannemer tijdens de bouw en na oplevering. Garantie bij bouwfouten.

  1. Energiezuinig

Uw nieuwbouwwoning zeer energiezuinig. Met standaard een energieverbruik dat overeenkomt met energielabel A.  Lagere energierekening. Bovendien draagt u hiermee bij aan een beter klimaat en een beter milieu.

  1. Veilig

Uw huis is gebouwd volgens de modernste veiligheidseisen. Standaard is bijv. een nieuwbouwhuis voorzien van rookmelders. Ook zijn alle wandcontractdozen voorzien van randaarde.

  1. Duurzaam

Een nieuwbouwwoning belast het milieu minder en zorgt voor een geringere uitstoot van CO2.
Dat is onder meer te danken aan het gebruik van duurzame technieken om uw huis van warmte en stroom te voorzien.

Partners