Destilleerderij Rummieclub strijkt neer op Oostenburg - Oostenburg

Destilleerderij Rummieclub

Datum: 9 september 2021

Destilleerderij Rummieclub strijkt neer op Oostenburg

Rummieclub is de jonge Amsterdamse rum destilleerderij van Judith de Bie en Martijn Gerrits. De jonge destilleerderij was op zoek naar een geschikte winkellocatie aan de oostzijde van de stad Amsterdam. Een plek met een rauw randje dat past bij de doelgroep van de rum. Deze plek vonden de eigenaren Judith en Martijn in Unit 5 aan de VOC kade op Oostenburg. De productielocatie van de rum blijft gevestigd in de destilleerderij in Diemen. Unit 5 wordt de winkellocatie van Rummieclub.

Vernieuwend slijterijconcept

Naast de verkoop van de eigengemaakte rum, biedt Rummieclub ook diverse andere dranken en cocktails aan. Judith de Bie vertelt: “we kijken er enorm naar uit om op Oostenburg de Rummieclub winkel te gaan openen; een plek waar we onze zelfgemaakte producten uit de Rummieclub destilleerderij aan de wereld laten zien, maar waar we tevens een waar paradijs voor allerlei ambachtelijke dranken van willen maken. Tap hier straks zelf jouw fles rechtstreeks uit het vat en leer meer over het verhaal achter de dranken”.

Ambacht

Rummieclub zijn ambachtelijke rummakers. De destilleerderij doet alles zelf: van fermentatie tot het plakken van de labels. De onlangs gestarte Amsterdamse rum destilleerderij van Judith de Bie en Martijn Gerrits staat voor deze oprechte ambacht gecombineerd met vrolijke vibes. Behalve goede rum maken, focussen zij zich ook op educatie. Ze leggen graag uit waar rum vandaan komt, hoe het gemaakt wordt en bespreken verschillende soorten rum.

“Wij zijn blij met dit creatieve en ondernemende koppel die precies lijken aan te voelen wat Oostenburg zo speciaal maakt”, aldus Martinette van der Pol van projectontwikkelaar VORM. “Een zaak met toegevoegde waarde met een ambacht waar passie de boventoon voert”.

Oostenburg is straks een bruisende wijk met 1800 woningen. De plek om uw onderneming te laten floreren. Winkels, horeca of een sportclub? In Oostenburg is ruimte. Is dit ook iets voor jouw onderneming? Lees hier meer over de commerciële ruimtes op Oostenburg.

 

 

Partners