Unit 6 - Oostenburg

Huuraanbod

Klik op de unit voor meer informatie.

X
Kavelkaart Commercieel vastgoed

Omschrijving Unit 6 / De Bloem

Te huur circa 150 m² VVO casco kantoor-/bedrijfsruimte in Oostenburg. De Bloem (unit 6) ligt aan de Oostenburgermiddenstraat te Amsterdam en bestaat uit drie verdiepingen.

In totaal is er 396 m² aan commerciële ruimte in De Bloem verdeeld over drie verdiepingen. Een gedeelte van deze unit is verhuurd.

De linkerkant van de unit nummer 123 bestaat uit twee verdiepingen. De entree van 50 m² is op de begane grond en middels een trap gaat u naar het lichte souterrain waar ongeveer 100 m2 bedrijfsruimte beschikbaar is.

Uw buren in de plint op de Oostenburgermiddenstraat zijn Rummieclub, Tandartsenpraktijk Oostenburg en Back-food.

Het gebouw is nieuw en duurzaam gebouwd. Er zijn 27 huurwoningen in gerealiseerd.

De grote ruimte heeft een ligging waarbij over de gehele voorzijde grote raampartijen een optimale daglicht toetreding verzorgen. Het daglicht wat binnenkomt via de plint (begane grond) en de toegangsloopbrug naar het woongebouw lichten ook het souterrain aan door het gebruik van vides. De unit beschikt op de begane grond aan de voorzijde over een entree aan de linkerkant en een entree aan de rechterkant. Aan de achterzijde is van het gebouw is er een gemeenschappelijke binnentuin.

Uniek aan deze unit is de speelse indeling met in de plint de doorloop/entree voor de bewoners van het gebouw middels een ‘glazen’ loopbrug waardoor er direct een verbinding met de omgeving ontstaat. De verbinding tussen de verdiepingen zijn te bereiken middels een trap of met een plateaulift aan de rechterkant. Er is voldoende mogelijkheid om aparte spreekkamers of werkkamers te creëren. Omdat de unit voorzien is van 2x een entreedeur, bestaat er ook een mogelijkheid om een gedeelte van de unit te huren. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Kenmerken

Beschikbaar vanaf: oplevering september/oktober 2022

Oppervlakte
De totale oppervlakte van unit 6a is als volgt verdeeld:

  • Souterrain. ca. 100 m²
  • Begane grond/plint ca. 50 m²;

De totale oppervlakte van de andere units is als volgt:

  • Unit 8a – Oostenburgermiddenstraat – ca. 253 m².
  • Unit 8b – Jan Kiststraat – ca. 683 m²; over 2 verdiepingen.

Download de brochure: